Cotlet de porc afumat
Pe Boierul Cotlet îl ținem nici mai mult nici mai puțin de 10 zile la răcoare, în baiț condimentat, îl legăm cu sfoară și-l mai zvântăm apoi o zi-două, în poziția agățat. Apoi îl dăm la afumat, în 2 rânduri, să fim siguri, și-l mai coacem un ceas, până-i bun de scos în lume.
Delectează-te cu el alături de o cremă de ardei copți, scrijele de cartofi cu telemea și usturoi copt și un pahar de Pinot Noir
Nr. | Denumire produs | Compozitie | Val. Nutritionale la 100g produs | Temp. Pastrare | |||||||
Mat. Prima | Condimente % | Sare % | Fum | Kcal. (>) | KJ | Proteine (gr.) | Grasime (gr.) | Carbohidrati (gr.) | |||
TRADITIONAL | |||||||||||
2 | COTLET DE PORC AFUMAT (MUSCHI FILE) | Cotlet de porc | 0,3 | 1,8 | Cires | 137 | 573,21 | 27,5 | 3 | 0 | 1-6°C |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.