Piept de rață
Făcut de maiestrul nostru Marius Lungu după o rețetă reinterpretată, Moftul de Rață e o delicatesă apreciată de gurmanzi și de iubitorii de răsfăț, care stă în baiț 3 zile și apoi se afumă ușor la o temperatură de max. 12°C și se usucă cu grijă timp de 21 de zile
Alintă-te cu acest preparat alături de migdale coapte, brânzeturi maturate tari sau semitari, fructe uscate și bruschete cu ciupercuțe. Se asortează bine cu un pahar de Aligote sau Sauvignon Blanc.
Compozitie | Val. Nutritionale la 100g produs | Temp. Pastrare | |||||||
Mat. Prima | Condimente % | Sare % | Fum | Kcal. (>) | KJ | Proteine (gr.) | Grasime (gr.) | Carbohidrati (gr.) | |
Piept de rata | 0,3 | 1,9 | Cires | 427,9 | 1770,5 | 17,37 | 38,35 | 3,31 | 1-6°C |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.