Carnați de porc afumați
Făcuți cu tare multă grijă, cârnații încep de la bucăți mari de cărniță amestecate cu condimente, pe care le tocăm fin și le trecem prin sită, până devin o pastă aromată cu care umplem membrane de porc și le răsucim în șiraguri. Pe acestea le-agățăm pe bețe, le zvântăm, le afumăm cu fum cald și le pasteurizăm la abur, să te lingi pe degete, nu alta!
Invită-i la dans în compania unei beri de tip Lager și-a unui muștar aromat și picănțel
Compozitie | Val. Nutritionale la 100g produs | Temp. Pastrare | |||||||
Mat. Prima | Condimente % | Sare % | Fum | Kcal. (>) | KJ | Proteine (gr.) | Grasime (gr.) | Carbohidrati (gr.) | |
Pulpa, Piept, Slanina de porc | 0,3 | 1,9 | Cires | 363,6 | 1506,6 | 20,13 | 31 | 1,02 | 1-6°C |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.