Piept de porc afumat
Delicios în cel mai înalt grad de ospăț, Amiral Porcesco își etalează faima în straturi nobile de bunătate. Îl ținem aproape 10 zile în marinadă cu condimente măcinate fin, îl afumăm până prinde un roșu maroniu de excepție și-l coacem un ceas la 110 grade Celsius.
Fă-i cinste la început de aventură culinară, alături de un Cognac fin ori o țuică de cireșe, potrivește-l cu brânzeturi și legume proaspete, sau gătește cu el mâncăruri numai una și una
Compozitie | Val. Nutritionale la 100g produs | Temp. Pastrare | |||||||
Mat. Prima | Condimente % | Sare % | Fum | Kcal. (>) | KJ | Proteine (gr.) | Grasime (gr.) | Carbohidrati (gr.) | |
Piept de porc | 0.3 | 1,9 | Cires | 343,7 | 1438 | 18,15 | 29,9 | 0,5 | 1-6°C |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.