Origine: Costa Rica
Regiune: Tarazzu
Organizare: Ferme mici, Cooperative
Altitudine: 1.100 – 1800 metri
Varietate: Caturra și Catuai
Perioadă recoltare: Decembrie – Februarie
Clasificare: SHB
Procesare: Full Spalata
Note: Vanilie, Piersici, Citrice
100% Arabica
Cooperativa a fost fondată în 1960, într-o perioadă în care fermierii nu aveau decât puține cunoștințe despre producția de cafea și nu existau mori umede în regiunea în care își puteau aduce cafeaua, astfel încât să fie vândută intermediarilor. Astăzi, cooperativa numără mai mult de 2.500 de membri activi care își duc cireșele într-o fabrică umedă comună. Acestea nu se angajează doar să promoveze economia socială, ci și să protejeze mediul, practicile durabile și prietenoase cu mediul, precum și metodele tradiționale, cum ar fi încurajarea programelor de reciclare, utilizarea energiei. Acestea sunt dovedite prin certificarea „tag” care face posibilă urmărirea fiecărui sac. Fiecare sac de cafea primește o etichetă cu un număr care verifică originea exactă a cafelei printr-o opțiune de căutare pe internet care conține informații complete despre ferma respectivă.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.