Zacuscă pătimașă cu hribi
ZACUSCĂ DE HRIBI DE LA TANTI GICA
Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!
INGREDIENTE: hribi cărnoși, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși, ceapă bărbătoasă, sos de roșioare, prinse-n joc cu ulei și sare.
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
DEPOZITARE
Pe raftul cu bunătăți unde este curat și răcoare, ferit de îngheț și soare. De consumat în 7 zile după deschidere.
da07dumitru (proprietar verificat) –
Superrr! Legumele sunt coapte, compozitia ideala, iar hribii -o nebunie. Eu cu fiicele mele desfacem 3 borcane deodata si sa nu credeti ca purtam haine over-size. Nu 36-40 ; cu zacusca asta sper sa nu ne trebuiasca alte numere la haine