Grisine cu ceapă
Noi, moldovenii, ştim că viaţa-i scurtă. De-asta ne-am dorit ca măcar grisinele să fie lungi. Sunt bune, zău! Nici prea prea, nici foarte foarte, am ajuns exact la gustul care trebuie – cu ceapă şi untură, să nu miroasă-n gură! O gustare făcută artizanal de mâini harnice, tăiate şi întinse manual, una câte una.
Ingrediente: Făină albă de grâu tip 650, Drojdie de bere, Untură de porc, Ulei din turte de măsline, Extract de malț din orz, Sare, Apă, Griș, Ceapă deshidratată
Alergeni: gluten
*procesat într-o unitate care mai procesează şi nuci, susan
Valabilitate: 5 luni
Condiţii ideale de utilizare:
- cu vin, dar să fie bun;
- cu bere, dar să fie artizanală;
- cu bautură în general, dar să nu exagerezi;
- în loc de baghetă de dirijor dacă ai exagerat.
Condiţii de utilizare nerecomandate (sau ne poţi dovedi contrariul):
- ca beţe în roate – pur şi simplu nu-i frumos;
- pe post de lumânări (sunt deja rumenite la nivelul optim);
- dacă vrei să-ţi pui traista-n băţ – şi-aşa am rămas puţini.
Mulţumiri speciale: Vittorio Amedeo II, Antonio Brunero, Napoleon Bonaparte
Recenzii
Nu există recenzii până acum.