Cotlet de porc marinat
Cotletul de porc marinat este o adevărată desfătare, oferind o combinație fascinantă de texturi și arome. Calitatea superioară şi gustul autentic sunt garantate de carnea provenită exclusiv din fermele româneşti.
Infuzând-o cu o multitudine de arome, iar mirodeniile fiind alese cu grijă după rețete special concepute, se crează marinata perfectă pentru cotletul de porc. Ținut nici mai mult nici mai puțin de 10 zile la răcoare, în baiț, legat cu sfoară și apoi zvântat, cotletul de porc devine un răsfăț culinar.
Alegerea cărnii românești, asigură nu doar că fiecare cotlet marinat oferă un gust excepțional, dar și siguranța unui produs proaspăt și de încredere.
Fie că este preparat la grătar, în tigaie sau la cuptor, cotletul se transformă într-un deliciu culinar. La gătit, exteriorul capătă o crustă caramelizată, ușor crocantă, în timp ce interiorul rămâne suculent și fraged. Delectează-te cu el alături de o cremă de ardei copți, scrijele de cartofi cu telemea și usturoi copt și un pahar de Pinot Noir.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.